Tandläkare Helsingborg

Besök en tandläkare i Helsingborg som sätter dig som patient i fokus. På vår klinik i centrala staden arbetar endast professionella, erfarna tandläkare och specialister, som är kända för sin goda service och höga kvalitet.

Vi eftersträvar alltid en regelbunden kontakt och en personlig relation mellan dig och din tandläkare. Vi vet att det är den rätta vägen att gå för att uppnå en god munhälsa. Så välkommen till oss professionella och engagerade tandläkare i Helsingborg.

Våra tandläkare, tandsköterskor och annan personal som arbetar på kliniken

Under fliken ”Vi som jobbar” kan du se vår personal och vilka kompetenser vi har.  Allt för att du redan innan ditt besök ska få möjlighet att skapa en personlig bild av vår personal och vilka kompetenser vi har här hos oss tandläkare i Helsingborg. Låt oss ta hand om dina tänder, du kommer garanterat att bli nöjd. Boka tid nu!

Hitta till din personliga tandläkare i Helsingborg

 

Citytandläkarna i Helsingborg

Gasverksgatan 9

S-252 25 Helsingborg

042-21 43 44

citytandlakarna@tandhalsan.se

Du finner oss tandläkare i Helsingborg i Skånes län på vår centralt belägna klinik. Vi befinner oss på Gasverksgatan 9 nära stadens centrum. Här hittar du vår modernt inredda klinik allra högst uppe (på våning 6 för att vara exakt) med en fantastisk utsikt över Helsingborgs takåsar och vackra Öresund.

Med klinikens närhet till stadens sevärdheter ger vi på Citytandläkarna i Helsingborg dig möjligheten att förena ett tandvårdsbesök med en härlig stadsupplevelse. Låt våra tandläkare ta hand om dina tänder så är du redo att bege dig ut och ta del av Helsingborgs spännande arkitektur. Med ett friskt och vackert leende blir alla andra upplevelser så mycket bättre.

Tänder har mycket mer än bara ett praktiskt syfte. Låt Citytandläkarna ta hand om dina tänder och göra så att du känner dig trygg i alla situationer. På vår klinik i Helsingborg arbetar endast erfarna tandläkare som vet vilken behandling som passar dig bäst.

Kom förbi och besök oss! Du är välkommen oavsett om du vill boka en tid eller få svar på dina frågor om tandvård. Välkommen till oss tandläkare i Helsingborg!

 

Tand- & Munhälsan i Malmö
tel: 040-611 06 61
malmo@whitetandvard.se

Citytandläkarna i Helsingborg
tel: 042-21 43 44
helsingborg@whitetandvard.se

Vi finns också på Facebook Facebook

Vi använder Svenska Certifierade Tandtekniska Labb.