Undersökning

Första gången du kommer till oss gör vi en undersökning och kontrollerar din munhälsa. Hos oss är det alltid en tandläkare som gör den här undersökningen.

Vi kontrollerar om du har hål i tänderna, tandköttsinflammation, tandlossning eller andra tecken på problem och sjukdomar i munnen som behöver behandlas. Vi tar upp till fyra röntgenbilder och så ingår alltid en kortare diskussion om hur du kan förebygga problem med dina tänder.

Om vi skulle se att du har problem eller kanske någon sjukdom i munnen, så diskuterar vi detta och du får förslag på olika behandlingar. Du får alltid ett behandlings- och kostnadsförslag som du sedan tar ställning till.

Innan du kommer till oss på undersökning vill vi gärna att du själv funderar på hur du upplever din munhälsa. Vad tycker du om din mun och dina tänder? Upplever du några problem? Det blir en bra utgångspunkt för den diskussion vi ska ha efter undersökningen.

Efter slutförd behandling erbjuder vi dig att att komma till oss för regelbundna undersökningar och förebyggande åtgärder. Dessa baseras helt på dina individuella behov och skiljer sig därför från patient till patient.

Tand- & Munhälsan i Malmö
tel: 040-611 06 61
malmo@whitetandvard.se

Citytandläkarna i Helsingborg
tel: 042-21 43 44
helsingborg@whitetandvard.se

Vi finns också på Facebook Facebook

Vi använder Svenska Certifierade Tandtekniska Labb.